Aankoop Kassasystemen

Basis Pack

Casio VR200

Light Pack

Untill Light

Pro Pack

Untill Pro

Retail Pack

Retail Pos

Basis Pack VR200

Vanaf 1850 excl BTW

Snelle en compacte « all-in-one » touch kassa

Deze performante en gebruiksvriendelijke app is specifiek ontwikkeld voor de Belgische markt. Met een ingebouwde printer en een 10,4 inch scherm heb je niet veel plaats nodig om dit compact toestel te plaatsen op je ttonbank of achter de bar.  De programmatie kan aangepast worden naar de behoefte van de klant. Is het nu voor bar,  restaurant, frutuur, snack… Kassa Devuyst past de app aan naar elk type klant.

Kan ik andere toestellen koppelen aan deze kassa?

Speciale Casio aansluiting voor koppeling met een geldlade. De Casio Vr200 heeft standaard drie poorten waar je verschillende toestellen aan kan koppelen. Ben je een kruidenier, groenten en fruit verkoper,… koppeling met weegschaal is dan een troef. Betaalterminal van het type Yomani kan rechtstreeks gekoppeld worden om fouten te vermijden. Barcodes scannen vormt geen probleem voor deze basis kassa. Met de standaard display voor de klant kan deze alles volgen.

Ik heb een restaurant, kan deze gekoppeld worden met een GKS?

Een geregistreerd kassasysteem (GKS) in de horecasector bestaat uit een kassa, een controlemodule en een gepersonaliseerde kaart (vat signing card of smartcard). Met de VR200 hebt u al een kassa waar dit allemaal mogelijk is. Wij verzorgen de registratie en de aanvraag van de VSC-kaart. Binnen een termijn van 10 dagen kunnen we overgaan tot installatie.

Untill Light Pack

Vanaf 2250 excl BTW

Tablet kassa

Dit pakket is ideaal voor de zaken die enkel directe verkoop gebruiken. Bij Kassa Devuyst staat de werkwijze binnen jouw bedrijf altijd voorop.  Je krijgt via deze Untill Basic software meer grip en een beter overzicht binnen jouw onderneming. Op deze manier kan je sneller bijsturen en ervaren jouw klanten een zorgeloze ervaring in je zaak.

Klantenbeheer

Of je nu gebruik maakt van een uitgebreid loyalty systeem met klantenkaarten of je wilt simpelweg de naam van vaste gasten aan een tafel koppelen. Met het klantenbeheer van unTill is veel mogelijk. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van deze functionaliteiten.

 • Bij selectie klant wordt automatisch een rekening geopend
 • Een bestaande rekening voor een klant opent automatisch
 • Overzicht van alle openstaande klantenrekeningen

Het afrekenen van de tafel kan uiteindelijk met de betaalwijze op account, waarbij de klant later een factuur ontvangt. Maar afrekenen kan ook gewoon contant, met een kaart of met een andere betaalwijze

Heb ik met deze light versie genoeg controle?

Altijd je rekeningen in kunnen zien. Als manager wil je soms even weten hoe het precies zit. Dat kan met het uitgebreide controlescherm van een unTill® kassa. Je kunt daarmee rekeningen heropenen wanneer je daarop een correctie wilt uitvoeren. Je kunt dan de artikelen corrigeren of de betaalwijze veranderen. Uiteraard kan dit alleen gedaan worden door een manager. Een kelner die de rekening heeft afgeslagen blijft verantwoordelijk voor de rekening.

In het controlescherm kun je ook een kopie van de rekening opnieuw afdrukken. En ben je de productiebon kwijt? Dan kun je eenvoudig de  bestelling terugvinden en opnieuw afdrukken.

 • Rekening en bestelhistorie terugzien
 • Herafdruk van de rekening
 • Heropenen van rekening
 • Wijzigen van betaalwijze

Untill Pro Pack

Vanaf 3750 excl. BTW

Horeca Kassasysteem door en voor de HoReCa

Als professionele horecaondernemer stel jij terecht hoge eisen aan je kassasysteem. Het systeem moet intuïtief werken, met een touchscreen te bedienen zijn, je wilt eenvoudig gerechten en prijzen aanpassen én je wilt altijd realtime inzicht in je omzet. unTill, hét kassasysteem voor de horeca, biedt het je allemaal.

Met unTill is het vanzelfsprekend dat jouw kassasysteem koppelt met alle systemen in jouw zaak. En dat is nog niet alles: je bent altijd verzekerd van een back-up. Je kunt dus altijd gewoon doorwerken.

 

Bij unTill kun je kiezen uit een oneindige lijst met opties. Met onze 20 jaar ervaring weten we welke eisen succesvolle horecaondernemers aan een kassasysteem stellen. Er zijn verschillende paketten mogelijk die wij samen met jou samenstellen. Heb jij aanvullende wensen voor jouw kassasysteem? Wij het je graag ui. Aarzel niet en stuur gerust een mail met de vraag voor een demo. Deze kan bij in de zaak of hier bij ons de showroom.

 

Koppelen met andere partijen?

In jouw horecazaak werk je met verschillende systemen. En zeg nou eerlijk: je wilt geen waardevolle tijd verliezen of fouten maken door het handmatig invoeren van gegevens. Bij unTill snappen we dit en daarom investeren wij continu in het ontwikkelen van koppelingen met andere systemen. Op zoek naar een andere koppeling? Laat het ons weten en wij zorgen voor een oplossing.

Let op: sommige derde partijen brengen kosten in rekening voor het koppelen met unTill. Neem contact op met de desbetreffende leverancier wanneer je niet zeker weet of dit van toepassing is voor de gewenste koppeling.

Ben ik verplicht van een contract te nemen?

De software licentie wordt jaarlijks verlengt. Afhankelijk van de software modules kunnen we daar een prijs voor opmaken.

Na de garantieperiode van 12 maanden kan men afhankelijk van de specifieke behoefte, vrijblijvend en zonder verplichting een keuze maken uit de verschillende service modules:

 • ONDERSTEUNING OP AFSTAND BASISABONNEMENT
 • ONDERSTEUNING OP LOCATIE
 • ONDERSTEUNING IN HET WEEKEND
 • SOFTWARE ABONNEMENT
 • TOTAALPAKKET

Titel van pakket 4

voor 990 excl. BTW/ maand

Een korte beschrijving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam aliquam massa quis mauris sollicitudin commodo venenatis ligula commodo. Sed blandit convallis dignissim. Pellentesque pharetra velit eu velit elementum et convallis erat vulputate. Sed in nulla ut elit mollis posuere. Praesent a felis accumsan neque interdum molestie ut id massa. In hac habitasse platea dictumst. Nulla ut lorem ante. In convallis, felis eget consequat faucibus, mi diam consequat augue, quis porta nibh leo a massa. Sed quam nunc, vulputate vel imperdiet vel, aliquet sit amet risus. Maecenas nec tempus velit. Praesent gravida mi et mauris sollicitudin ultricies. Duis molestie quam sem, ac faucibus velit. Curabitur dolor dolor, fringilla vel fringilla tempor, ultricies sed tellus. Cras aliquet, nulla a feugiat adipiscing, mi enim ornare nisl.

How do I sign up?

Mauris malesuada elementum mauris, in posuere justo ornare nec. Nam ornare, nulla nec venenatis posuere, libero velit blandit mauris, a vestibulum urna lectus vitae dui. Nunc tellus mi, mollis at.

How do I sign up?

Mauris malesuada elementum mauris, in posuere justo ornare nec. Nam ornare, nulla nec venenatis posuere, libero velit blandit mauris, a vestibulum urna lectus vitae dui. Nunc tellus mi, mollis at.