Huur van software

Untill Basic

Ideaal voor directe verkoop.

Untill Pro

Kassasoftware met volledig beheer.

Untill Basic: Huur van software zonder opstart -en installatie kost.

Vanaf 65 excl. BTW/ maand

Een korte beschrijving:

Dit pakket is ideaal voor de zaken die enkel directe verkoop gebruiken. Bij Kassa Devuyst staat de werkwijze binnen jouw bedrijf altijd voorop.  Je krijgt via deze Untill Basic software meer grip en een beter overzicht binnen jouw onderneming. Op deze manier kan je sneller bijsturen en ervaren jouw klanten een zorgeloze ervaring in je zaak.

Waarom Untill Basic?

Omdat Untill software gemaakt is door mensen uit de horeca en de bakkerij sector. Untill en Kassa Devuyst zorgt voor efficiënter werk en meer inzicht in je eigen zaak.

Hoe kan ik een demo krijgen?

Neem contact op met Kassa Devuyst via ons contact formulier. Vertel ons in welk pakket u interesse toont en wij zorgen voor een gratis demo bij ons op kantoor of bij jou in de zaak.

Wij verzorgen een gratis demo en gratis op maat gemaakte offerte!

Untill Pro: Huur van software zonder opstart -en installatie kost.

Vanaf 99 excl. BTW/ maand

Een korte beschrijving

Dit is een moduleerbaar pakket. Bij Kassa Devuyst staat de werkwijze binnen jouw bedrijf altijd voorop. Van voorraadbeheer tot reserveren en van mobiel bestellen tot rapportages, je krijgt meer grip en overzicht binnen jouw bedrijf. Zo stuur je sneller bij en beleven jouw klanten een zorgeloze ervaring.

Met dit pakket heb je de mogelijkheid om software op een eenvoudige manier te koppelen. Dat gaat eenvoudig en snel met een API. unTill® heeft standaard talloze koppelingen voor barautomatisering, plannen, reserveren, financiën, bestellen en betalen.

 

Een papierloze keuken of bar? Dat geeft rust en overzicht.

Wil je meer overzicht, service en kwaliteit? En tegelijkertijd ook minder tijdsdruk? Dat kan door productieschermen te gebruiken. Daardoor heb je geen bonnen meer nodig, maar maak je gebruik van keukenschermen of barschermen. Vanaf het moment van bestellen tot en met de uitgifte: alles kun je digitaliseren.

Je weet exact hoe lang de bereidingstijd van een product is. Daardoor is het voor iedere kok inzichtelijk wanneer er gestart moet worden met de bereiding van een bepaald gerecht. Zo is dit gerecht op hetzelfde moment gereed als een gerecht dat bereid wordt op een andere bereidingsplaats.

Met deze werkwijze:

  • blijft de kwaliteit van het gerecht hoog
  • hoeven koks niet meer naar elkaar te roepen
  • presenteer je jouw gasten gelijktijdig een mooi gerecht

Zodra de bediening de gerechten meeneemt worden deze afgevinkt. De chef ziet vervolgens op zijn scherm welke gerechten nog in de pas staan. Bovendien kun je exact de tijd rapporteren van bestelling tot uitgifte. Zo wordt duidelijk waar eventuele verbeterpunten te behalen zijn.

Wil je een hogere omloopsnelheid in jouw bedrijf?

Een medewerker die de bestelling opneemt aan een tafel heeft de mogelijkheid om tussentijds de bestelling al door te sturen aan het barpersoneel. Nog voordat de gehele bestelling gedaan is, zijn jouw gasten al voorzien van een drankje! Jouw personeel heeft meer tijd voor hun gasten en dat zorgt voor een optimale klanttevredenheid.

Onze software op de handheld is direct te gebruiken door het personeel, dit scherm is namelijk een exacte kopie van de indeling op de kassa. Ook de weergave van een plattegrond op de handheld is mogelijk. Zo wordt personeel ondersteund om een goede routing te volgen.

  • Stabiel draadloos netwerk
  • Android, iOs, Orderman, Windows Mobile
  • Efficiënt
  • Besparing van tijd en geld